20 twintigers

Programma voor Nederlandse en Vlaamse jongeren

Student of aan het begin van je carrière?

Heb je ambities die je concreter wilt maken? Wil je je netwerk, kansen en mogelijkheden vergroten? Een brede kijk kunnen presenteren en je soepel bewegen als je met de top in aanraking komt? Lees hier dan meer over het ANV-programma voor Nederlandse en Vlaamse jongeren om die extra’s  te halen, die net het verschil kunnen maken.

Waarom een Nederlands-Vlaams jongerenproject?

Het ANV wil met 20 twintigers Nederlandse en Vlaamse jongeren samenbrengen om elkaar beter te leren kennen, de belangstelling voor elkaar te vergroten en de samenwerking te verbeteren.  Na afloop van het programma blijven deelnemers met elkaar in contact en ontmoeten zij nieuwe mensen in een jaarlijkse reünie, waarvan het bezoekersaantal blijft toenemen.


Zo groeit een groot, breed verspreid netwerk van opiniemakers met belangstelling voor de Nederlands-Vlaamse samenwerking en kennis van elkaars situatie.

Nederlands-Vlaams activiteitenprogramma

In vier weekenden komen Nederlandse en Vlaamse jongeren samen voor een cultureel, economisch en sociaal programma met lezingen, excursies, ontmoetingen, debatten en trainingen. De sfeer is ontspannen en er is gelegenheid voor eigen invulling.

Haven van Antwerpen: samenwerking of concurrentie?

Waar en wanneer

In verband met COVID-19 kunnen wij de weekenden voor de editie 2020-2021 nog niet bekendmaken.

In Amsterdam verblijven de 20 twintigers bij Stayokay in het Vondelpark.

Kosten voor deelname

Dit activiteitenprogramma wordt mogelijk gemaakt door het ANV. Er wordt een eigen bijdrage van € 150,- gevraagd voor het gehele programma inclusief overnachtingen bij hostels en maaltijden. De reiskosten naar de locaties en verzekering zijn voor eigen rekening.

Aanmelden voor 20 twintigers

Inschrijving staat open voor Nederlandstaligen in Nederland en Vlaanderen die studeren of aan het begin van hun beroepsloopbaan staan.
Stuur een motivatiebrief met cv naar het ANV.

Suggesties zijn welkom

Na selectie krijgen deelnemers de gelegenheid om een programmaonderdeel aan te dragen waaruit een of meerdere keuzes wordt gemaakt.

Meer informatie

Op verzoek sturen we het programma toe. Bellen kan natuurlijk ook.