20 twintigers

Programma voor Nederlandse en Vlaamse jongeren

Student of al bezig aan je carrière?

Het ANV wil met 20 twintigers Nederlandse en Vlaamse jongeren samenbrengen om elkaar beter te leren kennen, de belangstelling voor elkaar te vergroten en de samenwerking te verbeteren. 

Nederlands-Vlaams activiteitenprogramma

In vier weekenden, verspreid in het jaar, komen Nederlandse en Vlaamse jongeren samen voor een cultureel, economisch, maatschappelijk en sociaal programma met lezingen, excursies, ontmoetingen, discussies en vertier in een ontspannen sfeer. Na afloop van het programma blijven deelnemers met elkaar in contact en ontmoeten zij nieuwe mensen in een jaarlijkse reünie, waarvan het bezoekersaantal blijft toenemen. Zo groeit een zakelijk netwerk van belangstellenden in de Nederlands-Vlaamse samenwerking.

Voor wie

Voor ambitieuze jongeren in de leeftijd 20-30 jaar met belangstelling voor de Nederlands-Vlaamse samenwerking, die nog studeren of al zijn begonnen aan hun carrière. Interesse in Nederlands-Vlaamse samenwerking en het hebben van ambitie hierin zijn de belangrijkste vereisten. Daarom weegt motivatie zwaarder dan opleiding en dagelijkse bezigheid.

Waar en wanneer

  • 8-10 april 2022 in Gent
  • 6-8 mei 2022 in Den Haag
  • 23-25 september 2022 in Brussel
  • 28-30 oktober 2022 in Amsterdam

Kosten voor deelname

Dit activiteitenprogramma wordt mogelijk gemaakt door het ANV. Er wordt een eigen bijdrage van € 150,- gevraagd voor het gehele programma inclusief overnachtingen bij hostels en maaltijden. De reiskosten naar de locaties en verzekering zijn voor eigen rekening.

Overige voorwaarden

Naast de bovengenoemde onderwerpen verwachten we dat je de geplande weekenden voor de twintigers vrijhoudt en dat je voor het laatste weekend een korte presentatie voorbereidt over wat jij belangrijk vindt in de Nederlands-Vlaamse samenwerking.

Meer informatie

Wil je een indruk krijgen van wat je kunt verwachten? Bekijk dan bij de editie 2019-2020 wie aan het project hebben meegewerkt. Ook lees je daar enkele bijdragen van deelnemers.

“Wat ik echt positief vind aan 20 Twintigers is dat je op een heel laagdrempelige manier met veel interessante mensen uit de zakenwereld, cultuur, het overheidswezen en veel meer in contact komt. Daarnaast bouw je een netwerk van gelijkgestemde jongelingen met dezelfde interesses op. Je komt op plaatsen waar je anders niet kunt komen of gewoon niet komt, omdat je er nooit aan denkt. Behalve dat je veel over het andere land leert, leer je minstens evenveel nieuws over je eigen land. Bovendien is het programma zelf niet te duur voor wat je er allemaal voor terugkrijgt. Geen enkele reden dus om niet mee te doen!”

Meedoen?

Stuur ons vóór 1 maart 2022 een mail met je motivatiebrief en cv. Na die datum zullen we je snel laten weten of je bent geselecteerd. Uiteraard nemen wij de AVG-richtlijnen in acht.
Wil je eerst nog meer weten? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons op.
Contact: mail: info@anv.nl telefoon: +31 70 3245514.


Haven van Antwerpen: samenwerking of concurrentie?

In Amsterdam verblijven de 20 twintigers bij Stayokay in het Vondelpark.

Naar boven