Annari en DuPreez Strauss

Optreden van twee Zuid-Afrikaanse artiesten

Aanvang 20:00 uur

Plaats Stadhuis Schouwburg, Genk

Annari is een Zuid-Afrikaanse zangeres die eigen Zuid-Afrikaanse liedjes brengt, een mengeling van ballades, cabaret en vertellingen, geïnspireerd door Nina Simone, Joan Baez en Leonard Cohen. Ze begeleidt zichzelf op piano. Annari bekoort met haar teksten die gebaseerd zijn op haar eigen leven en ervaringen. Haar eerlijke muziek gaat recht naar het hart.

DuPreez Strauss is een Zuid-Afrikaanse orkestleider, muziek- en tv-producer, schrijver en componist van liedjes. Met grote sensiviteit vertolkt hij op het podium de Zuid-Afrikaanse psyche met een heerlijke lichtheid van geest. Zijn inspiratie haalt hij uit de eindeloze mogelijkheden en ervaringen van het universum en uit de schoonheid der dingen in het algemeen. Zijn muziekstijlen lopen uiteen van elektronica tot pop, dance, ambient en hiphop. Hij heeft opgetreden voor Oprah Winfrey, Celine Dion, Elton John, Morgan Freeman, Clint Eastwood en Nelson Mandela.

Deze avond wordt georganiseerd door de regio ANV der Beide Limburgen in samenwerking met de Marnixring en de Orde van den Prince.

Toegang

De toegangsprijs bedraagt 5 euro.

Stadhuis Schouwburg

Stadsplein 1,
3600 GENK

Stadsplein 1, 3600 Genk